Custom Search
Review us on facebook

Confusing General knowledge questions 2013


Confusing General knowledge questions latest (part 6)



Confusing gk questions from Days



1. Which day is observed as National Youth Day ?
Answer: January 12

2. Which day is observed as International Youth Day ?
Answer: August 12


3. Which day is observed as National Teachers' Day ?
Answer: September 5

4. Which day is observed as International Teachers' Day ?
Answer: October 5


5. Which day is observed as National Tourism Day ?
Answer: January 25

6. Which day is observed as International Tourism Day ?
Answer: September 27


7. Which day is observed as National Children's Day ?
Answer: November 14

8. Which day is observed as International Children's Day ?
Answer: June 1


9. Which day is observed as National Consumer Day ?
Answer: December 24

10. Which day is observed as International Consumer Day ?
Answer: March 15


11. Which day is observed as National Postal Day ?
Answer: October 10

12. Which day is observed as International Postal Day ?
Answer: October 9



13. Which day is observed as National Blood Donation Day ?
Answer: October 1

14. Which day is observed as World Blood Donors Day ?
Answer: June 14



For more Confusing General knowledge questions visit http://importantquestionsabout.blogspot.com/2012/07/general-knowledge-2012-confusing.html


No comments:

Post a Comment

feel free to comment

Instead of "thanks" post a useful question that you know well, all of us will consider it as your thanks

Please read our Comment Policy about backlinks
or it will be deleted

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Online combine study