Showing posts with label Cricket. Show all posts
Showing posts with label Cricket. Show all posts

General knowledge questions about Sports

2 comments:
Important gk questions about Cricket

Important gk questions about cricket means Important gk questions about Sachin Tendulkar




1. Which Cricketer is known as God of Cricket ?
Answer: Sachin Tendulkar


2. Which Cricketer is known as Master blaster ?
Answer: Sachin Tendulkar


3. Who is the first batsman to score a Double Century in ODI ?
Answer:  Sachin Tendulkar


4. Which batsman scored most runs in One day International Cricket ?
Answer: Sachin Tendulkar


5. How many ODI matches played by Sachin Tendulkar ?
Answer: 463


6. What is the ODI batting average of Sachin Tendulkar ?
Answer:  44.83


7. What is number of Centuries made by Sachin Tendulkar in ODI Cricket ?
Answer: 49


8. What is number of Half Centuries made by Sachin Tendulkar in ODI Cricket ?
Answer: 96


9. What is the Top score of Sachin Tendulkar in ODI Cricket ?
Answer: 200*


10. What is the number of Wicket taken by Sachin Tendulkar in ODI Cricket ?
Answer: 154


11. Who played most number of matches in ODI cricket ?
Answer: Sachin Tendulkar


12. Who scored most runs in ODI cricket matches ?
Answer: Sachin Tendulkar (18,426)



Did you know who is the Winner of Miss Universe 2012 ?