Custom Search

General knowledge Confusing Questions & Answers

Confusing Facts Part 4


1. Who discovered the planet Neptune ?
Answer: Johann Galle

2. Who discovered the planet Uranus ?
Answer: William Herschel



3. What is the Chemical name of Caustic Lotion ?
Answer: Silver Nitrate

4. What is the Chemical name of Caustic Soda ?
Answer: Sodium Hydroxide

5. What is the Chemical name of Caustic Potash ?
Answer: Potassium Hydroxide

6. What is the Chemical name of Gypsum ?
Answer: Calcium Sulphate

7. What is the Chemical name of Plaster Of Paris ?
Answer: Calcium Sulphate

8. What is the Chemical name of Carborundum ?
Answer: Silicon Carbide



9. What is Silviculture ?
Answer: Forest Planting
10. What is Olericulture ?
Answer: Olericulture is the science of vegetable growing

11. What is Arboriculture ?
Answer: Cultivation of Tree

12. What is Viticulture ?
Answer: Cultivation of Grape


For more GK confusing questions and answers visit http://importantquestionsabout.blogspot.com/2012/07/general-knowledge-2012-confusing.html

2 comments:

  1. You have to define subject of general knowledge questions. This one is science related category.

    ReplyDelete
  2. Thanks for your feedback.
    From now on i will try.

    ReplyDelete

feel free to comment

Instead of "thanks" post a useful question that you know well, all of us will consider it as your thanks

Please read our Comment Policy about backlinks
or it will be deleted

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Online combine study