Custom Search

General knowledge questions 2016 about Sports

Important General knowledge Questions and Answers About Tennis Tournament


1. In which Country Tennis originated ?
Answer: France


2. In which Country Modern Tennis originated ?
Answer: England


3. What is the length of standard Tennis Court ?
Answer:  78 feet


4. Where is the headquarters of International Tennis Federation ?
Answer: Roehampton (south-west London)


5. Where did the Grand slam, French Open take place ?
Answer:  Roland Garro (in Paris)


6. Where did the Grand slam, Australian Open take place ?
answer: Melbourne Park (in Melbourne)


7. Where did the Grand slam, US Open take place ?
answer: Flushing Meadows


8. Which is the oldest  oldest tennis tournament in the world ?
Answer:  Wimbledon


9. Which is the highest paying tennis tournament in the world ?
Answer: US Open



  * newly updated

Did you know where is Mount Kosciuszko situated ?

4 comments:

feel free to comment

Instead of "thanks" post a useful question that you know well, all of us will consider it as your thanks

Please read our Comment Policy about backlinks
or it will be deleted

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Online combine study