Frequently Asked GK and current affairs questions from PSC ,UPSC , Postal exams, RRB Exams,IBPS exams and Bank exams are added to the posts on daily basis . Join our GK Facebook page for Daily GK updates .
Custom Search

Longest river in the World: General Knowledge


More related GK Questions added to comments,
Longest river in some important Countries

1. Which is the Longest River of Asia ?
Answer: Yangtze (china)

2. Which is the Longest River of Africa ?
Answer: Nile

3. Which is the Longest River of Europe ?
Answer: Volga

4. Which is the Longest River of Australia ?
Answer: Murray

5. Which is the Longest River of South America ?
Answer: Amazon

6. Which is the Longest River of North America ?
Answer: Missouri-Missisipi

7. Which is the Longest River of Russia ?
Answer: Ob (siberia)

8. Which is the Longest River of Sri Lanka ?
Answer: Mahaweli Ganga


Visit http://importantquestionsabout.blogspot.com/2012/08/frequently-asked-questions-about-slave.html


3 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Please revive urself and start posting again....u had grt talent at this thing harry....

    ReplyDelete

feel free to comment
If we miss any important related Gk questions, please add it as comment

Please read our Comment Policy about backlinks
or it will be deleted

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...